Sherbimet

Kanalet nga te gjitha trevat shqiptare

Alb IPTV ofron të gjitha kanalet kombëtare, me cilësi të lartë të zërit dhe fotografisë HD. Jemi përkujdesur që të sjellim të gjitha kanalet televizive lokale të trevave shqiptare si dhe ato nacionale.

 • Kanalet nga Shqipëria si: TVSH, TV KLAN, VISION etj.
 • Kanalet e Kosovës si RTK, KTV, RTV21, KlanKosova etj.
 • Kanale lokale nga Maqedonia, Mali i ZI, Lugina e Preshevës.
albiptv-kanale-shqiptare
albiptv-sport

Te gjitha Kanalet Sportive

Për të gjithë dashamirësit e sportit, ne jemi perkujdesur që të sjellim të gjitha kompeticionet më eminente europiane dhe botërore. Të përfshira janë të gjitha paketat më të njohura sportive si SuperSport dhe SkySport në shumë gjuhë, me kualitet HD.

 • Përmes Supersport transmetohen ligat respektive kombëtare dhe kompeticionet europiane.
 • SkySport me listën e gjatë të kanaleve transmeton të gjitha llojet sporteve internacionale.

Kanale Filmike & VOD

 • Kualiteti Full HD i Alb IPTV ju jep ndjesinë reale të filmit.
 • Kanalet më të njohura filmike.
 • Filma të zhanreve aksion, dramë, triller, seriale ndërkombetare etj.
 • Videoteke e madhe e filmave VOD, qe mund ti shikoni kur te doni.
 • Për shikuesit e vegjël, kemi videotekë të madhe të filmave të animuar.
albiptv-filma
albiptv-music

Music Shows & Radio

 

 • Kanale televizive me muzikë tradicionale shqiptare.
 • Kanale në gjuhë të huaja si: angleze, turke etj.
 • Radiot më të njohura nacionale dhe ndërkombëtare.
 • Emisione me muzike folklorike dhe zbavitese.