Rreth Nesh

ALB IPTV

Gjithmone prane cdo familjeje shqiptare ne Zvicer.

Në kohërat moderne, kur ndryshimet teknologjike janë shumë dinamike, ne çdo ditë sfidohemi që të jemi më të mirë, më të shpejtë dhe më të përgjegjshëm. Ne jemi përkujdesur që të ofrojmë një platformë televizive shumë të pasur, duke ofruar mbi 600 kanale televizive nacionale dhe ndërkombëtare. Poashtu filma VOD, që mund t’i shikoni sa herë të doni, muzikë, radio, emisionet tuaja të preferuara etj.

Tërë këtë platformë gjigande ju mund ta përdorni pë asnje marrës analog apo antena klasike. Ju nevojitet vetëm internet me shpejtësi mbi 2MBit/s dhe ju mund të kënaqeni me mundësitë që ofron Alb IPTV.

Kualitet i Garantuar

Kompania jonë ofron një gamë të gjerë të kanaleve televizive, në pako të caktuara. Për të gjitha shërbimet ne garantojmë ne kualitet të plotë.

Mbeshtjetje e Plotë

Stafi ynë mirë i trajnuar është në gjendje të plotë gadishmërie që të ju ndihmojë për çdo kërkesë apo pyetje tuajën për pakot televizive.

Korrektësi Maksimale

Alb IPTV si provajder relativisht i ri, falë korrektësisë tanimë u ofron shërbimet e veta mbi 500 familjeve shqiptare në Europë.

Cka ofron ALB IPTV dhe a i ka të gjitha kanalet?

Pershkrimi i pakove dhe kanaleve qe ofron AlbIPTV.

Mbi 600 Kanale televizive

Nga te gjitha trevat shqiptare

Pamje super kualitative

mockups-design.com

Kanale ne gj.gjermane

Te gjitha kanalet sportive

1000+ Video on Demand