Paketat

Zgjedhni pakon që ju përshtatet juve dhe Familjes!

Super oferta per secilen familje.

Pako Start

CHF 99.- / në vit

 • 60 Kanale shqip
 • 1000+ Vod HD
 • Radio
 • Aktivizimi GRATIS!
 • Posta GRATIS!
 • 50 CHF: Reseiveri SD

Super Oferta

CHF 149.90 .- / në vit

Oferte e limituar

Resiveri Gratis!!!

 • 600+ Kanale
 • 250+ Kanale shqip
 • 100 Kanale në gj.gjermane
 • Kanale Sportive
 • 1000+ filma VOD
 • Radio
 • Aktivizimi GRATIS!
 • 20 CHF: Posta
 • Pa obligime kontraktuale

Pako Premium

CHF 189.- / në vit

 • 600+ Kanale
 • 250+ Kanale shqip
 • 100 Kanale në gj.gjermane
 • Kanale Sportive
 • 1000+ filma VOD
 • Radio
 • Aktivizimi GRATIS!
 • 20 CHF: Posta
 • 50 CHF: Reseiveri 4K HD
 • Pa obligime kontraktuale